Qyos: De stille ruimte die creativiteit en productiviteit stimuleert.

Qyos: De stille ruimte die creativiteit en productiviteit stimuleert. De vergadercabine en telefooncel of belcel van Actiu. Qyos: De stille ruimte die creativiteit en productiviteit stimuleert. De vergadercabine en telefooncel of belcel van Actiu.
CONCENTRATIE, COMMUNICATIE, SAMENWERKING
Qyos: De stille ruimte die creativiteit en productiviteit stimuleert.

Met Qyos vergadercabines en telefooncel creëer je afgesloten ruimtes met akoestische isolatie die comfort en privacy bieden om te bellen, te concentreren, te vergaderen of momenten van stilte en ontspanning op te zoeken.  Actiu levert 3 Qyos modellen: een telefooncel of belcel, een 2 persoons overlegcabine en een vergadercabine van 4 personen. De Qyos modellen zijn standaard voorzien van glazen wanden, LED verlichting, ventilatie en connectiviteit.

SNELLE EN EENVOUDIGE MONTAGE
De voorgesorteerde panelen maken de installatie snel en eenvoudig. Bovendien heeft de belcel Qoyos 100 een geïntegreerd hef- en transportsysteem waarmee de belcel eenvoudig kan worden geplaatst en verplaatst.

AKOESTIEK ALS TOEGEVOEGDE WAARDE
Stilte draagt ​​bij aan het welzijn van mensen: het verhoogt de creativiteit en het leervermogen, en vermindert ook het stressniveau. Qyos-cabines zijn niet zomaar een onderdeel van het kantoor, ze zijn een mentaliteitsverandering.
Qyos: De stille ruimte die creativiteit en productiviteit stimuleert. De vergadercabine en telefooncel of belcel van Actiu.