Qyos: De stille ruimte die creativiteit en productiviteit stimuleert.

Qyos: De stille ruimte die creativiteit en productiviteit stimuleert. De vergadercabine en telefooncel of belcel van Actiu. Qyos: De stille ruimte die creativiteit en productiviteit stimuleert. De vergadercabine en telefooncel of belcel van Actiu.
CONCENTRATIE, COMMUNICATIE, SAMENWERKING
Qyos: De stille ruimte die creativiteit en productiviteit stimuleert.

Met Qyos vergadercabines en telefooncel creëer je afgesloten ruimtes met akoestische isolatie die comfort en privacy bieden om te bellen, te concentreren, te vergaderen of momenten van stilte en ontspanning op te zoeken.  Actiu levert 3 Qyos modellen: een telefooncel of belcel, een 2 persoons overlegcabine en een vergadercabine van 4 personen. De Qyos modellen zijn standaard voorzien van glazen wanden, LED verlichting, ventilatie en connectiviteit.

SNELLE EN EENVOUDIGE MONTAGE
De voorgesorteerde panelen maken de installatie snel en eenvoudig. Bovendien heeft de belcel Qoyos 100 een geïntegreerd hef- en transportsysteem waarmee de belcel eenvoudig kan worden geplaatst en verplaatst.

AKOESTIEK ALS TOEGEVOEGDE WAARDE
Stilte draagt ​​bij aan het welzijn van mensen: het verhoogt de creativiteit en het leervermogen, en vermindert ook het stressniveau. Qyos-cabines zijn niet zomaar een onderdeel van het kantoor, ze zijn een mentaliteitsverandering.
Qyos: De stille ruimte die creativiteit en productiviteit stimuleert. De vergadercabine en telefooncel of belcel van Actiu.

BEE van Actiu: stoel met een veelzijdig karakter

Bee, de multifunctionele stoel van Actiu Nederland

De BEE van Actiu; een stapelbare (5 stuks) en lichtgewicht stoel van Actiu. De stoel combineert kwaliteit en design in een hoogwaardig product. Een veerkrachtig stukje techniek, het resultaat van een verfijnd werkproces gebaseerd op innovatie, technologie, materiaalkunde en procesduurzaamheid.  De BEE is gemaakt van polypropyleen met 30% glasvezel. BEE biedt een uniek en extra compact ontwerp zonder scherpe randen of naden waardoor de stoel aangenaam aanvoelt en breed inzetbaar is; van horeca tot woon- en bedrijfsruimtes. Design: Vincent Berbegal

Fluit van Actiu: een sterke en duurzame stoel

Fluit van Actiu: een duurzame en sterke stoelFluit van Actiu groen

Fluit van Actiustapelstoel Fluit van ActiuFluit stoel van Actiu met Arkitek

De nieuwe stoel “Fluit” is gemaakt van 100% gerecycled glasvezel en polypropyleen plastic, gecertificeerd door GreenWorld Compounding. Het materiaal wordt gewonnen uit fruit- en groentekisten uit Andalusië, een regio die bekend staat als de “moestuin van Europa”.  Het gebruik van twee homogene en lineaire injectielagen maakt het mogelijk om de weerstand te versterken, waardoor het een van de meest stabiele stoelen op de markt is en elk gevoel van wiebeligheid wordt geëlimineerd. De stoel is zowel binnen als buiten toepasbaar door de geïntegreerd UVI bescherming. Design:  Marco Pocci en Claudio Dondoli.

Actiu introduceert bureauschermen en balieschermen in plexiglas en veiligheidsglas.

Het nieuwe normaal heeft ook zijn intrede gedaan op kantoor. Anderhalve meter afstand is de nieuwe norm. Met behulp van onze plexiglas schermen kunnen medewerkers op kantoor tegenover elkaar werken, contact onderhouden en hygiënisch werken zonder het gevaar elkaar te besmetten. Ook is er voorzien in een versie voor de retail- en horecasector in speciale afmetingen. Download hier de brochure. Download hier de prijslijst.

ACTIU installeert de grootste tafel ooit

Tijdens de Spaanse kunst- en designbeurs ARCO 2020 heeft Actiu deVIP ruimten mogen inrichten naar een ontwerp van Teresa Sapey en Rafael Robledo. Hier is de langste tafel ooit geplaatst door Actiu.

NOOM 50 ONTWORPEN OM VAN TE GENIETEN

Comfortabel en elegant Noom 50 is een stoel die is gemaakt om van te genieten; zowel om naar te kijken als om op te zitten. De perfecte balans tussen design en comfort die niemand onverschillig laat. Maximale mogelijkheden voor individualisatie. Ruime collectie van kuststof kleuren, frame kleuren in metaal en hout, stofkleuren en stofferingsopties.

Nieuwe Pantone kleuren voor stoelen van Actiu

Actiu heeft de kunststof kleuren voor de multifunctionele stoelen, vernieuwd. De Whass, Wing, Urban, Noom en Spacio zijn vanaf nu te verkrijgen in deze standaard kleuren. Op de kleurenkaart staat het Pantone nummer vermeld zodat het eenvoudiger wordt om de kleuren in te passen binnen complete inrichtingsvoorstellen.

0% Formaldehyde emissie

Actiu heeft een baanbrekende maatregel in Europa geïmplementeerd, waarbij 0% formaldehyde als standaard wordt gebruikt in het totale assortiment en niet alleen in bepaalde batches. De afwezigheid van deze schadelijke stof, die het risico op bepaalde ziekten verhoogt, voldoet aan de American Toxic Substances Control Act die de gezondheid van werkomgevingen bevordert en helpt bij het behalen van een WELL-certificering. Op deze manier bieden Actiu-producten, vervaardigd in een duurzame omgeving die het welzijn bevordert, zoals het Actiu Technology Park, een nieuwe toegevoegde waarde om meer mensvriendelijke werkplekken uit te rusten.

 

Actiu investeert 10 miljoen euro in extra productiecapaciteit.

Actiu realiseerde in 2018 een omzet van 85,1 miljoen euro en heeft zich dit jaar tot doel gesteld om de magische grens van 100 miljoen te bereiken.

Actiu, de toonaangevende Spaanse fabrikant van meubeloplossingen voor werkplekken en de collectiviteit sector, sloot 2018, het jaar van zijn 50e verjaardag, met een positieve winst- en verliesrekening. Het bedrijf realiseerde in 2018 een omzet van 85,1 miljoen euro . Het bedrijf heeft zich tot doel gesteld om dit jaar 100 miljoen omzet te behalen , waarvoor het zijn productie capaciteit wil verdubbelen met een investering van 10 miljoen euro in de uitbreiding en integratie van nieuwe technologie in productie-installaties.

Het grootste deel van de investering gaat naar de uitbreiding van Actiu 7, de fabriek die verantwoordelijk is voor de verwerking van plaatmateriaal.  Daarnaast zullen ook andere fabrieken zoals stoffering, metaal, verf en assemblage verbeteringen ondergaan om hun productiecapaciteit uit te breiden.

Actiu op de Orgatec 2018

[IMG-Gal id=187]

Natuurlijk is Actiu ook weer aanwezig op de Orgatec 2018.  We zullen u verassen met onze nieuwe manier van werken: COOL WORKING. Hierbij introduceren we ook een groot aantal nieuwe en innovatieve producten die COOL WORKING ondersteunen.

Zo kunt u onder andere kennis maken met onze nieuwe bureaustoel TRIM, het laag zitprogramma NOOM, onze lichtgewicht en krachtpatser: de multifunctionele stoel KARBON, de nestbare en gasveer hoogteverstelbare tafels TALENT en de super stapelstoel WHASS.

U vindt ons in HALL 9.1  stand C049-B048.

We ontvangen u graag op onze stand.

Tot ziens!

Orgatec2018
23.10 – 27.10 – 2018
Keulen

KARBON – De nieuwe super lichtgewicht van Actiu

Actiu Karbon stoel.

De lancering van Karbon ontworpen door ITEMdesignworks is overweldigend enthousiaste ontvangen, dankzij zowel het ontwerp, het materiaal als het lichte gewicht. Deze stoel positioneert Actiu niet alleen als een industrieel bedrijf dat meubels in koolstofvezels kan produceren, maar opent ook een nieuwe lijn van onderzoek en innovatie, met de mogelijkheid om nieuwe productieprocessen en -materialen op te nemen met toekomstperspectief en -waarden.

 

ACTIU 50 JAAR

Een 50 jarig bestaan is een mijlpaal voor een bedrijf. Dus koos Actiu ervoor om haar jubileum te delen met alle mensen die aan haar zijde staan. ​​Deze mensen hebben de afgelopen 50 jaar de groei van Actiu mogelijk en het gemaakt tot het bedrijf wat het nu is. Het 50 jarig bestaan is een belangrijk moment in de geschiedenis van Actiu. Het geeft ook het werk en de inspanningen van het leven van de oprichter van Actiu; Vincent Berbegal en zijn team weer. Zij ontplooien nog steeds activiteiten, projecten, innovaties, producten en verkennen nieuwe markten.

Tijdens het driedaagse feest in het Actiu Technology Park met meer dan 1.000 vrienden, werknemers, klanten en partners en met behulp van een volledig activiteitenprogramma, wilde Actiu de essentie en de waarden waarmee het zich identificeert als een bedrijf onthullen: architectuur, design, duurzaamheid, cultuur, innovatie en grondgebied.

WHASS: een comfortabele stoel voor meerdere ruimtes.

Het ontwerp van de WHASS-stoel ondersteunt de rug met behoud van een gevoel van bewegingsvrijheid. De gebogen rugleuning garandeert comfort. en creëert een veelzijdige en functionele stoel voor meerdere ruimtes. De stoel met een metalen frame is stapelbaar tot 15 stuks en op een transportkar zelfs tot 30 stuks. Uiteraard is de Wave ook verkrijgbaar als barkruk, als wachtbankje en met een draaivoet.

Lees meer